Merhaba Arkadaşlar,
Yıllardır Bilgisayar Karşısında Oturan İnsanlara Asosyal Diyorlar. Kabul Ediyorum Asosyal Olmuş Arkadaşlarımız Olmuş Olabilir. Ama Ben Zannetmiyorum ki Arkadaşları Olmadığı İçin PC Başındaydılar. Bir Amaca Çok Fazla Yoğunlaşdığı İçin Pc Başında Fazla Kalmıştır.
Ben Günde Yakşalık 9 Saat PC başındayım. Ama Benim İşim Bu. Ayrıca Asosyal De Değilim Belki de Bana Asosyal Diyen İnsanlardan Daha Fazla Sosyal Aktivitelerde Bulunuyorum.
Bu Asosyal Kelimesini Son Zamanlarda Kızlar İfade Etmeye Çok Başladı. Bu gün Facebook ta bir kız beni eklemiş. kimsin necisin derken bilgisyar şirketinde grafik tasarımcı olduğumu söyledim. Bana " ayy... sen çok asosyalsindir " dedi. Bende dedim neden böyle söyledin diye o da " bilgisayar yüzünden" dedi. Bende Kıza " Sende Benim Kadar Asosyalsin Şu Anda PC başında Oturarak " dedim.
Muhabbet Sırasında Hangi Filmleri İzledin Seviyosun Falan Dedi. Bende Genelde Aksiyon Filmlerini Ve Eski Şavaş Filmlerini Severim Dedim. Kıza Sordum Ya Sen Diye. Kız Bana " Ben En çok Alacakaranlığı Beğeniyorum" dedi. Bende Dedim Şu Oğlanı Mı Yoksa Filmi Mi dedim Kız " Ayy Edward Çok Tattlı " dedi. Anladımki Bu Kızda Gerçekten Bir Salak. Evinin Etrafında Posterdir Kağıttır Kartondur Olduğunu Anlatıyo Bana Ben hıı Hıı Diye Geçiştiriyorum. En sonunda Çok Kızdım Artık Ve Dedim ki..
" Evet Ben Asosyalim Sevdiğim Şeyi Tutabiliyorum. Ya Sen Benden Daha Beter Durumdasın Sevdiğin ŞEYİ Tutamıyorsun. Ben Amacıma Ulaştım Sen Hala Ulaşamamışsın " Dedim
" Edward Tatlı Edward Bitanem " Diyen Bi YErleri Kalkık kızların Böyle Konuşmalarına Çok Sinirleniyorum. Gerçekten Çok Salak Ve Luzumsuz İnsanlar.
Onlar Gibi Olacağıma Asosyal Olmayı Yeğlerim.
Benim Algılarım Mı Farklı Yoksa Farklı Mı Düşünüyorum ?