protos78 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam,

Ben askere bir sene once gittim. Askeriyenin durumunuda zaten icerden gorunce niye teroristlerin bu kadar uzun sureden beri savasabildigini anliyorsun. Zaten eldeki verileride incelersen, esekle silah tasima, Kibris vakasi vs Turkiyenin askeri acidan ne kadar zayif oldugunu anlarsin. Bizim ordu asker fazlaligi nedeniyle 3. dunya ulkelerini yener. Baskada bisey yapamaz.

Bunun yaninda kimse tarihiyle savas alanina galmiyor. Turkiyenin Osmanli gecmisi neymis? Onlar Osmanli, biz Turkiye. Misyon, vizyon tamamen farkli. Senin Osmanli tarihi diye ogrendigin sey, labaratuarda yazilmis, gercekle alakasi yok. AZ Biraz Osmanlinin eski somurgelerini gezseniz, anlarsiniz.

Halk baska. Turkiye insani Osmanlinin genetik acidan devami, ama Turkiye insanin kafa Osmanlidan cok 1936 model Alman kafasi. Kafalar tamamen baska calisiyor. Sorsan 16. yuzyilin en super gucu Osmanli. eee ne yaptin son 300-350 yilda... Cevap, Hicbisey. Zurnanin son deligi bile degiliz, hala anlamamak icin caba sarfediyorsunuz. Memleket komple hamaset. 9 tane insan olduruldu? Ne yapti Turkiye? Oturdu kicinin ustune. Sikiyorsa, elin almanini, rusunu, amerikalisini oldursunler... Bizde guc muc yok. Once bunun farkina varmaniz lazim. 300-350 yildan beri batili bir orduyu yenememis askeri gucun var. Su andada teknoloji ve bilgi birikimi olarak adamlarin yaninda sifir. Herseyi gectim Turkiyenin ekonomisi 3 aylik bir savasi bile kaldiramaz. Birakin dunya savasini kaldirsin. Su etrafina bak. Hangi birini bizden biri bulmus. Bu yaziyi okudugun monitorden tuttun, icinde oturdugu evin betonuna kadar heersyi batililar buldu. Senin elindeki savas teknolojisini bile bunlar buldu. Hicbir sansin yok. Adamlarin 40+ yasindaki futbolculari ile 23 yasindaki futbolcularini yenecegini dusunuyorsunuz. Senin askerinin elindeki silah Alman askerinin isine yaramadigi icin Turkiyeye kakaladigi silahlar. Ustunde 1967 model yaziyor yahu. Ben ona bile inanmam, bu almanlar 1940 model silahi ustune 1967 diye bizimkilere rusvet yedirerek satmistir. Ucmusunuz komple. Ayaklariniz yere bassin.
Benim kızdığım nokta senin şu süper güç dediğin ülkeleri gözünde fazla büyütmen.
Sen sıkma canını Bu ülke sıkıştı bi Osman Gazi çıkardı, sıkıştı Fatih ler çıkardı, yine sıkıştı Atatürk çıkardı.Bir daha sıkışsın bi Gazi bi Fatih bi Atatürk daha çıkarır, bu Türk lerin kanında var, sende bir Türk sün hiç bir zaman sende boyunduruğu sevmezsin sende boyun eğmezsin bunu sende bende biliyoruz, tamam teknolojisi güçlüdür falandır filandır ama unutma onlar Türk değil.Sen şimdi bu dediklerin artık bunların önüne geçemez artık bu yüzyılda diceksin de merak etme hangi yüzyıl olursa olsun Türk ün kafası zihniyeti yaşayış tarzı her zaman Türk tür.