Bally adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aslında almanya eskiden beri hep türkiyenin yanındaydı 3. dünya savaşı çıkarsa almanyanın gene türkiyenin yanında olacagını düşünüyorum. 1. Grupdan sadece italya bizi satabilir.
Türkiyenin yanında değildi biz onların yanındaydık Herkez çıkarını düşünür bizde dahil böle de olması lazım.

Bu senaryoya göre italya bu tarafta yer almıcaktır. Ve 1.grup ta yer almamız gerektiğini düşünüyorum. 1. Grupta iran ın pek bir etkisi olcağını düşünmüyorum.. 2,3 kimyasal bombam, silahım var demekle olmuyor bu işte.. Ancak buradaki en önemli rol bence çin'in. Çin yamuk yapmassa 1. grup büyük bir olasılıkla üstünlüğü ele geçirecektir. Diğer tarafta sorun çıkartıcak 3 bunu biraz indirirsek 2 ülke var buda bilindik üzere abd ve almanya. İngiltere nin eski gücü kalmadı.

Tabiki onunda büyük etkisi olucaktır ancak abd ve almanya kadar değil. İsrail ve fransayı es geçiyorum. Türkiyenin 1. grupta yer alması gerektiğini düşünüyorum ancak bu 1. grup un yenceği anlamına gelmez emin olun 1. grupta savaşan ülkelerin yarısı masa başında abd yenilecektir. Ve savaştan çekilecektir..

Tek tek versem ülkeleri güçlerine göre dağılımı şöyle yapardım
Hindistan ve çin - abd
Venezuela küba italya - ingiltere
Rusya - almanya
Türkiye ve iran - israil
Bu ülkelerin karşımlarından oluşan bir ordu - fransa gibi...

Bu arada türkiye zararlı çıkar diye birşey yok bir savaştan hiç bir ülke yara almadan veya kazançlı çıkmaz sadece çıktığını düşünür..