Arkadaşlar zamanında, uygun domainler ararken boşta olduğunu görmüştüm ve almıştım. Başlarda proje planlarımız vardı ancak bir türlü hayata geçiremedik kaldı öyle. Ben kulağa çok hoş geldiğini ve akılda kalıcı olduğunu düşünüyorum.

muzikseti.net

"müzik seti nokta net" diye okununca hoş gibi geldi bana. Hatta abartıp düşünürsek, diyelim ki domain üzerinde tutulan bir proje oldu, insanlar kulaktan kulağa dağıtırken "muzik seti nokta neti biliyor musun?" diye yaydıklarında, gerçekten çok hoş gelmiyor mu kulağa? Yoksa ben mi sapıttım?

Domain ile ilgili görüşlerinizi almak istiyorum, nasıl bir proje olabileceğine dair görüşünüz varsa onu da alabilirim. "Ben buldum, gel beraber girişelim bu projeye" diyen varsa pm atsın onu da tartışalım.