marpuç lüle vs tabi ki önemli ama bence en önemlisi tütün ve kömür..ama arkadaşların dediği gibi nargile keyif işidir ve keyif için paradan kaçılmaz..kaliteli bir nargile al dokununca bile adiliğini anlayabileceğin nargileler var onların yanından bile geçme..tütünü de tekel filan alayım deme tat filan olmuyor..ığdırdayken bi tütüncüm vardı çok güzeldi adamın sattığı tütün..arkadaşla getirtiyorum şimdi o tütünden
Keyfini yaşamak istiyorsanız Nargilenin, kaçak tütün
cmlsvndk kardes eğer balkoncu bir aileyseniz rahat olacaktır nargile.Ben beyazıttaki çorlulu ali paşa medresesinden almıştım nargileyi.100 kağıt verdim ama çok güzel bir nargile aldım.Marpuç çok önemli deri marpuç alacaksın.ser kısmı pirinçten olacak.gidip 50-60 milyon veripte paranı ziyan etme.tütün meselesine gelince git bilidğin sağlam bir nargile kafeye onlardan istet.böyle çok takıldığın bir yer varsa şahsen öyle yapıyorum.Onlarda iyi nargileciyse sana al-fakher veya nakhla verirler.ha bide önemli birşey kömür.kömür o sıkma kömürlerden olmayacak.sıkma dediğim o dandik nargile kafelerde olan kum gibi olan kömürlerden olmayacak eğer onlardan alırsan 5 dakka sora nargileyi elinden atarsın allah kahretsin dersin.senin alacağın kömür nargile kafelerdekinden olacak yani o külü üstünde biriken dağılmayacan.onlarla en büyük verimi alırsın.benim acil uyumam lazım bu yazıyı bile gözümü kapatarak yazdım
Çok çok teşekkürler arkadaşlar. Tütün işini de hallettim sayılır bir arkadaşımda varmış kaçak tütün ondan verecek ardından o sipariş verdiğinde bende onunla birlikte vereceğim. Kömürü de,anlatmak istediğinizi anladım fakat bunu direkt adama anlattığımda muhtemelen en çok kâr yaptığı kömürü önerecektir

Bu nedenle arkadaşların önerdi "meşe kömürü" olarak isteyeceğim. Tekrar tekrar teşekkür ederim. Bir gün birlikte içeriz umarım