LÜtfen Okuyun Yetti Artık CTRLSHIFT
şimdi ben kimsenin ekmeğiyle oynamak istemiyorum ama olan şeyleride anlatmak gereği duyuyorum.CTRLSHIFT üyeden 10-11 gün önce msnden iletişime geçtim.Vps de kampanya yapmıştı komik bir rakama bende alayım dedim.Neyse arkadaştan anlaştık ücreti ödeyeceğim normalde 8 tl göndermem lazım ama arkadaş sadece paypaldan alıyormuş peki dedim kaç dolar göndermem gerekiyor 7 dolar dedi

7 dolar 8 tl yapmıyor dedim 6.40 gönderseniz de olur dedi(normalde daha düşük olması lazım).Neyse 3-5 tlnin hesabını yapmayayım dedim onaylanmış paypalım ile gönderdim 12 tl para çekti(banka komisyonda var galiba).Herşeye rağmen hiç ses çıkarmadım parayı gönderdim arkadaş "hemen çıkmam lazım babaannem rahatsız isterseniz parayı geri göndereyim"dedi.Yok gerek yok yarın teslim alsamda olur dedim.Sonra arkadaş gece belki gelip vpsyi açabileceğini bilgileride mailime atacağını söyledi zaten yarın tüm gün msnde olacağını söyledi.Kabul ettim.Konuştuğumuz gün cumartesi günüydü.Pazar günü oldu arkadaş ortalıkta yok mailime bakıyorum gelen mail yok.Pazartesi oluyor arkadaş yine ortalıkta görünmüyordu ki sonra online oldu görünce siparişimin iptalini istedim.Burda 3-5in hesabını yapmıyorum ama haksız yere kimseye 1 tl bile vermem.Arkadaşın dedikleri karşısında şoka uğradım.Meğerse benim vpsyi konuştuğumuz günün gecesi açmış ama mailimi unuttuğu için gönderememiş.Sonra pazar günüde şehir dışına çıkmak zorunda kalmış.Ve vpsnin 2 gündür aktif olduğunu söyledi yani kullanmadığım 2 gün arkadaşın yanına kar kalacaktı.İyide kardeşim başka konuda 3 gün para iadesi demiş neymiş efendim benim aldığım konuda öyle bir madde yokmuş(FİRMAYA BAK KONUYA GÖRE KURAL DEĞİŞTİRİYOR).Ben biraz sinirlendim sert çıktım üstü kapalı olarak tehdit ediyor vpsyi kapatabilirim diye

(konuşmalar içinde tek hakaret etmedim)neyse diyorum vps bilgilerini alıyorum sakinleşiyorum adama kusura bakmayın az önce sinirlendim vs diyorum.Sonra vpsden dosya indirmek istiyorum kendi bilgisayarıma diyorum.diyorki siteniz üzerinden indirin olmadı teamviewerden yapın peki diyorum bunlar olmadan direk indiremez miyim sanmıyorum diyor(Sözde Bu işten anlıyor).Daha sonra turkeyserver diye bir firmadan arkadaş yardım ediyor o ayarlıyor ftpden download yapabiliyorum.Dün vpsye baktım kapalı şimdi baktım kapalı zaten pek kullanmıyordum ama AYIP denilen birşey var.Ticket açmaya bile gerek duymadım.Benim pc bile daha iyi vps kullanılmıyordu bile

Yani CTRLSHIFT sana tostçu bile demek istemiyorum tostçulara ayıp olur.Haydi bunlarıda savun haydi yalan de bunlara eminimki bu yazdıklarıma cevap bile veremeyeceksin