Prowl bu mesajı seni düşünerekten yazıyorum. Seni tanımam etmem lakin belli üzerindeki maddi yükü azaltmak adına böyle bir arkadaş arıyorsun.
Fazla değil daha bir ay öncesinde çok yakın bir arkadaşım kira+diğer giderler ağır olduğu için evini birisiyle paylaşmak istedi senin gibi. Aradan fazla değil 1 hafta sonra benim arkadaşın sakladığı yerden parasını patlatmış. Biz farkına vardığımızda ise çocuğu çağırdık ve insan gibi karşımıza alıp konuştuk. Çocuk ise yüce kitabımızın üzerine basarak yemin etti bizlere! Daha sonra çocukta şüpheler artıncada takip ettirdi arkadaşım ve çocuğun çaldığı paraları eve girerken apartmanın posta kutusuna koyduğunu yakaladık. Sonra tabi ellemeden çocuğa(suçlu duruma düşmemek için) direk polise teslim ettik. Ve mahkemeye sevk edildi arkadaş.
Bu kadar uzun bir yazıyı sana niye anlatıyorum. Seninde arkadaşım gibi canın yansın istemiyorum. Bu hırsız çocuk bizim önümüzde yüce kitabın üzerine yemin etti. Artık o kadar kötü bir devirdeyiz ki çok ama çook uyanık olmak şart. Evine alacağın adamın ailesinin oturduğu adres, babasının, annesinin telefon numaraları, çalıştıkları yerleri, tc lerini vs vs bilgilerini iste. Kötü bir durum olursa şayet bunlar işine yarayabilir.
İnşallah dürüst, namuslu ve içinde ALLAH korkusu olan bir ev arkadaşı edinirsin.
Eyvallah arkadaşım. Sağol bilgiler için.
Doğruyu söylemek gerekirse ben ev arkadaşı edinmeyeceğim. Bi arkadaşım bu ilanı vermemi istedi. O'na aracı olarak bu konuyu açıp yardım etmek istedim. Konuyu kendiside takip ediyor. Gerekli bilgileri alıp ince eleyip sık dokur umarım