was adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Eğer bir moderatör "R10.net üzerinde ne zamandır üyelere hesap vermek gibi bir durum çıktı " diye bir şey yazıyorsa bu işte bi terslik var demektir.Radmini nereden bulacağız da şikayet edeceğiz ben de bunu düşünüyorum.Zaten adamın ilgilenecek durumu olsa bu hâle gelmezdi r10.Canını sıkan her konuyu kilitleyen moderatörler , üyelerin fikrine değer vermeyen kişiler ile nereye kadar...Ve bana kalırsa işin kötü yanı Labidunun üyeleri kollamak yerine moderatörleri kollaması.
İşin şakası bir tarafa bu yönetim tarzı gerçekten hiç hoş değil ama asıl sorun şu'ki ülke'de bu yönetim tarzı ile yönetiliyor. Bireyin hiç bir değeri yok, değeri olmayan bir bireyin görüşlerinin ne değeri olur'ki. Bu tarz bir konu açıldığı zaman moderatör arkadaşların tüyleri diken diken oluyor ve çözümü üyelere baskı kurup konuyu kilitlemekten ibaret. Samimiyetine ve dürüstlüğüne inandığım bir moderatör arkadaş benim kendisine sorduğum bir soruya istinaden bana bir cevap vermişti, o arkadaş bana özel bir cevap verdiği için burada paylaşmayacağım ama o gün kendi kendime "ben bu forumu gözümde fazla büyütmüşüm" dedim. Ben 2006 yılından beri chip.com.tr'de üyeyim ve emin olun o forumu ve chip dergisini benim kadar ağır eleştiren yoktur ama bir kere bile bırakın banlanmayı uyarı bile almadım, kendi kendime diyorum'ki işte büyüklük budur. Sizi siz yapanlanların, size değer katanların, sizi bir noktaya taşıyanların, size katkı sağlayanların sizi eleştirmesinden ve sorgulamasından korkmayacaksınız. Burada'ki her üye bu foruma "R10" markasına eşit miktarda değer katmaktadır, siz bu üyelerin niteliklerine yada yaş vs gibi olgularına bakmadan fikirlerini dinlemekle mükellefsiniz. Bir markayı var eden ve yaşatan, bir markayı büyük yapan ve onu tepe noktasına taşıyan cari işlemleri değil insan ilişkileridir. Siz bir marka olarak öz varlığınızı insan ilişkilerine dayamaz ve bireyi temel almazsanız asla büyük olamazsınız, siz eleştirilmeye ve sorgulanmaya tahammül göstermez elinizdeki imkan ve olanaklarla sizi siz yapan değerler üzerine baskı kurarsanız o zaman toplumsal yalakalar türetirsiniz "bkz. forum yalakaları"