Online film sitem için reseller ya da hosting alınacaktır. Site wordpress, biraz sıkıntılı bir site. 300-400 hitle sebebini anlayamadığımız şekilde cpu harcıyor(muş).

Senin siten sunucuyu kasıyor deyip direk kapatacaklar boşuna teklif vermeyin. Böyle bir durumda bana halletmem için çözüm sunabilecek ve kasmanın nedenlerini belirtecek bir rapor sunabilecek hostçularla çalışmak istiyorum.

Bu yüzden deneme süreci olarak bir aylık tekliflerinizi bekliyorum. Sitedeki başka hostçulardan reseller alıp oradan alan satmayı düşünenler teklif vermeyin lütfen.

Not: Daha önce sorunlar ile ilgili bilgi almak için destek konusu açmıştım; ancak gelen yorumlar sonucunda başka bir hosta geçip aynı sorunların tekrarlanıp tekrarlanmayacağını kontrol etmek istiyorum.
Sitede çok fazla eklenti yok. All in Seo, Flash Video Player, Limit Posts, WP-PageNavi eklentileri aktif olarak kullanılıyor.
Kullanılan tema da daha önce bu sitede dağıtılan Shubo adlı tema. Daha önce başka sitelerimde kullandığım ve bir sorun yaşamadığım bir temadır.