Benim size tavsiyem sitenizin hostunu değişmeniz. Tabi komple firma değişikliğinden bahsediyorum. Bunu söylememin sebebi şudur;
-Paylaşımlı host kullanıyorsanız sizinle aynı ip'den çıkan bir arkadaş google'ın canını çok sıkmış olabilir. Yeni ip'ye geçmeniz durumu düzeltecektir.
-Şirketi değişin diyorum çünkü c-class değişmedikçe bahsettiğim yöntem işe yaramayacaktır. (c-class ip adresinizin ilk 2 bölümüdür ör: 21.54.xx.xx gibi. Aynı şirket, aynı c-class'ı kullanır)
-Siteniz TR lokasyonda değilse hem bu sayede TR lokasyon alırsınız. Site türkçe olduğu için indeks etkisi büyük olacaktır.
Ayrıca şu tavsiyelerimide gözden geçirebilirsiniz.
-Sitenizden meta keyword'ü tamamen kaldırın. Google zaten bu meta'yı 3 yıldır ciddiye almıyor ve eğer siz bu değişimi yaparsanız, spam adına iyi niyetinizi fark edecektir. (genelde çoğu webmaster'ın düştüğü hatadır)
-link satın aldıysanız ilgili siteleri kontrol edin, o siteler sandbox veya başka bir filitreye girdiyse veya link sattıkları anlaşıldıysa ya da banlandıysa bedelini siz de ödersiniz.
- info'nuzu kontrol edin. Google'da infonuz duruyorsa hala şansınız var demektir.
- Özgün olmayan yazılarınızı silin, durumu yeni bir site haritası oluşturarak webmaster tools'dan googlea da bildirin.
- Tüm işlemler bitince 2 hafta düzenli aralıklarla özgün içerik girin, içeriklerinizde dış bağlantıları büyük sitelere verin. Örneğin video keliemsinde youtube'u işaret edin. Bu sizin insanları doğru yönlendirdiğinizi gösterir.
2 hafta sonunda webmaster tools'dan siteniz için yeniden değerlendirme isteyin.
Bir seo danışmanına gitseniz yukarıda yazdıklarıma benzer işlemler uygulayacaktır. Lakin ben de seo çalışıyorum