Arkadaslar Turkiye`de satamadim. Sedo hesabim da yok malesef. Ben de Microsoft`a mail attim.

Domain : MSN.MD

MSN sitelerinin cogu yerel domainlerde. Ornegin Turkiye icin msn.com.tr. Elimde Moldova`nin resmi uzantisi MSN.MD var. Microsoft`a mail atarak Moldova icin yerel bir site dusunup dusunmedigini, eger dusunuyorsa MSN kelimesinin MD uzantisini benim kayit ettigimi ve xxxx $ USD`ye Miccrosoft sirketine satabilecegimi soyledim.

Onlar da su sekilde geri donus yapmislar;

Alıntı
Değerli Müşterimiz,

Talep etmiş olduğunuz bilgi ile ilgili yetkili departmanımıza e-postanız iletilmiştir. İlgili yanıtın tarafımıza ulaşması ile birlikte en kısa süre içerisinde sizinle iletişime geçilecektir.

Sorularınıza her zaman açık olduğumuzu belirtir, çalışmalarınızda başarılar dileriz.

Saygılarımızla,

Microsoft Müşteri Hizmetleri adına Teleperformance-Metis
Sizce Microsoft bu domaini ucret karsiliginda alir mi benden ? Satarsam odemeyi ne sekilde alabilirim, ne uzerinden alisveris yapabilirim ? Istanbul`da elden mi teslim edecegim? Geri donus yapazlarsa tekrar tekrar mail gondereli miyim ? Yada denildigi gibi gerekli departmana gonderilmis midir benim mailim ?

Bu tur buyuk sirketlere domain satisi yapan arkadaslarimiz varsa yol gosterirlerse sevinirim...

Tahmin ve yorumlarinizi bekliyorum..