yaklaşık 1 aydır net ile ilgilenemedim işlerim dolayısı ile,
ama görüyorum ki olmadığım halde bile acıyor birilerinin canı arkamdan mahalle karısı gibi dedikodu yapılıyor hala...

mybbdestek.com hakkında yorum yapmaya ne gerek var ki? Türkiye'de Mybb için büyük emekler harcamış ve büyük başarılar sağlamış kaliteli bir ekip var ortada. Çoluk çocuk değil, 3-5 günlük forumcular değil...

mybbci.com ekibinden hiç kimseyi zerre kadar sevmem. lakin bu sitede tek takdir edilecek nokta,hırs yapıp şu güne kadar gelmeleridir...

mybbgrup.com serkan haricinde o siteden kimseyi tanımıyorum.serkan düzgün bir insan,sürekli çatışmayı değil birlikteliği savunan bir insan.kalkıp orda bursa kıl tüy hesabı yapan,ukala ukala konuşan çalıp çırpan birisi değil...iyi veya kötü,en azından özgün ve düzgün yapıyor adam.

mybbmod.com üyeliğim mevcut bu sitede,hatta girer arada bakarımda,zamanında aynı ekipte bulunduğumuz,fakat ekipten atıldıktan sonra kendi sitelerini açan bir grubun,yine bir hırs ile yabana atılmayacak düzeye getirdikleri bir site.Bana göre biraz canlılığa ve güncelliğe ihtiyacı var,satışa çıkartılmış...hayırlı satışlar.

mybbturkiye.com yeni tema yapmışlar kendilerine ama bir ata sözü vardır "eşeğe altın semer vursalar eşek yine eşektir."

Benim sitem katılmasın ankete,eleştiri varsa zaten okurum,yanıtlarım...
Güzel projelerim düşüncelerim var,ama zamanım olmadığı için aksıyor...
oyumu serkan'ın sitesine kullandım...