Merhabalar, birlikde alexamızı düşürmeye varmısınız ? cevabınız evet ise sitenizi ö.m ile belirtin uygun görülürse hemen listeye ekleyelim
Not: katılmak isteyen arkadaşların mozilla firefox tarayıcısı ile Alexa Sparky eklentisinin kurulması gerekmektedir.
Kurallar:
- Günde en az 6-7 saat sitelerde gezinilecek.
- günde birden 7 saat olmayabilir, bunu 2 ye, yada 3, e bölebilirsiniz. ( sabah= 2 saat, öğlen= 2 saat, akşam= 2 saat gibi )
- <META http-equiv="Refresh" content="200;"> bu kodu sitemizin kodları arasına eklersek ara sıra girip yenileme derdi çekmessiniz, benim sitemde var o yüzden benim siteye girmenizi ve sadece bazen sayfalar arası geçiş yapmanızı istiyorum
- lütfen, 2 3 gün durup çıkacak arkadaşlar katılmasın
- lütfen katılacak arkadaş hergün kardeşliğe katılsın, tespit edeceğim zaten ama sımdıden diyorum lütfen boyle bırseye kalkışmayın
- Alexa Kardeşliği 1 ay sürecek, inş 1 ay sonunda herkezin istediği mevkide olmasını isterım
Not: Öm atan arkadaşlar eklediği zamandaki alexa sıralamasıda ö.m ile belirtsin, tabiki ayrıca web site adresinide. 1 ay sonunda karşılaştırma yapacağız bakalım neler değişecek
Site sayısı 10'a ulaştığı zaman başlıyoruz
Katılan Web Siteleri; 1-) www.club2mix.com Alexa: 1,017,444