bi akrabam hakkaride görev yapıyor, her şehit haberi, her çatışma haberi duyduğumuzda ailecek ekrana kilitleniyoruz.

Elazığda daha geçenlerde çatışma çıktı karakola baskın yaptılar, üstelik benim bulunduğum yere 30dk uzaklıkta, elazığ-malatyalı arkadaşlar iyi bilirler.
Balkonda çayımı içerken gece vakti şimşek çaktı sandım ama ses yoktu mavi mavi ışıklar beliriyordu karakol baskının olduğu tarafta, dağlara bakıyorum şimşek gibi aynı mavi mavi parlıyor bişeyler ama ne yağmur var ne başka bişey.

Sırf o ışıkları 30dk öteden görmeme rağmen kanım dondu. Ertesi sabah haberleri açtım ki dağda gördüğüm ışığın kaynağı şimşek değil, çatışmadan dolayıymış.

Herşeyi bi yana bırakın, bağnaz düşüncelerden kurtulun, sınırda görev yapanlarda bizim Vatandaşımız, orada kekik toplayanda bizim Vatandaşımız. O görevi alan hiçbir asker durduk yere 3 kişiye ateş açıpda 2 sini öldürüp 1ini yaralamaz. TSK dan gelicek gerçek haberi bekleyin derim. Birazda olsa içinizde empati kırıntısı kaldıysa kendinizi oradaki askerlerin yerinede koyun derim.