Srdr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
rep peşinde değilim bu forumda aldığım hiç bir rep benim işime yaramayacaktır.

sen bir önceki mesajında TSK buna benzer birçok olaya karıştığını , bir çok kişiyi öldürdüğünü kastettin. Bende bunun doğru olmadığını vurgulamaya çalışıyorum deminden beri. Övünme çabası içerisinde de değilim.

madem sende askerdeydin , parmaklarının uçlarının koptuğunu söylüyosun. O zaman seninde askerin psikolojik durumunu bilmen lazım. Kaç gündür üst üste şehit haberleri alıyoruz. Biz yatağımızda yatarken o adamlar sınırda nöbet tutuyor ne uğruna ? siz onlara laf sektirirken dahi o adamlar sınırda terörist avlıyor. Askerlerin girdiği birkaç dklık çatışmaları izlediğimizde bile o silah sesleri roket sesleri kanımızı donduruyor. O adamların onu birebir yaşıyor bide onların halini düşün. Sessiz ve karanlık bir ortamda daha ne olduğunu dahi anlamadan etrafını mermiler sarıyor senin bu durumdaki ruh halin nasıl olabilirdi ?

Diyosun ki doğuda halk zor durumda. Doğrudur bunu imkar eden yok ama bunda askerin suçu ne ? TSK devlete bağlı. Devletin hatasını askerlerimiz canıyla ödüyor.

Sen olayı baştan kaçırmışsın.Benim mücadelem orda görev yapan kanlı canlı askerlerle değil.Onlarda insan sonuçta ben insanın yanındayım.Ben onları bu şekilde kullanan sistemin karşısındayım.