S.a arkadaşlar bir çok yerde gözüme takıldı ve 3 4 soru aldım genelde arkadaşlar hep soruyorlar alt sayfa nasıl pr alır alt sayfalar nasıl pr öncelikle yaklasık 15 20blogda 2gündür analiz yapıyorum. GOOGLE amcamız yabancı siteleri çok seviyor pr alt sayfalı site nasıl yetiştirilir desek daha iyi olur aslında çünkü google ing içeriği olan ve tamamiyle özgün olan sayfalara prler dağıtıyor evet yaklasık 15 20tane blogda gezdiğimde türkçe olup pr alan alt sayfalar pr1 pr2 iken ve birçok kullanıcan mesaj almış iken gösterimi yüksek ve sayfada 0 çıkış olmasına rağmen google pr1 ve pr2 layık görmüş ama gözüme çarpan yabancı bloglara baktığımda 1 2 görüntülenme var hiç bir yorum yapılmamış ama alt sayfanın prsi5 buda googlenin ing içeriği sevdiğini birkez daha gösteriyor.

notkesinlikle kendi anlatımımdır. özgündür) çalana hakkımı helal etmiyorum.

konu anlatımı kesinlikle alt sayfanın pr almasını'nın hakkında bilgi amaçlı yazılmıştır.İsteyen arkadaşlar bu yolu deneyebilirler.Bazı arkadaşlar çıkar illa laf eden bunu biliyoruz falan diye burdaki anlatma amacım bilmeyen arkadaşlar için