was adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam yazdıkların çok farklı yerlere çekilebilir.
"Bir daha hiç görüş belirtme o zaman. Hep alıntı yap Kuran'dan... Ama unutma en gündelik siyasi tartışmalara kutsalını sokabiliyorsan bedeline de katlanacaksın." Kuran'ın Allah kelamı olduğunu kabul ediyor musunuz ? Dinlerin de toplumların hayatlarına yön vermeleri için gönderildiğini ? " Gündelik siyasi hayata bile sokulabiliyorsa din" , ki zaten dinin amacı budur ,kişilerin gündelik hayattaki davranışlarına yön vermek, sonuçlarına katlanılması da dine inananlar tarafından makuldur.
Türk Milletinin alacağı ders var mı yok mu onu bilemem, ama forumda ders alması gereken kişiler var , yüzyıldır terör sorununu çözemeyen zihniyetle -ki bana göre bu zihniyet osmanlıyı da batıran zihniyettir - nereye kadar gidilebilir göreceğiz...
Sonra bir saldırı paragrafı , sizin gibiler yüzünden... Varsayımlar üzerinden konuşmak neye yarar ki anca maşalara savaş açılır.
Bir de Ayetleri aynı şekilde anlamama mevzusu var , eğer ayetleri aynı şekilde anlamıyosanız ayetlerin buraya değiştirilmeden yazılışını nasıl böyle sert bir tutum ile eleştiriyorsunuz?
Güneşi gösteren ele bakıyorsunuz da havada uçan kuşu görmüyorsunuz ne diyeyim...
Yorumunuz için teşekkür ederim. Benim parmaklarım yoruldu cevap veremiyorum artık