Yok hocam aslında bu konuyu okuyana kadar taktığım yokdu. Sölediklerime cevap yazılınca bende bişeyler yazma gereksiniminde bulundum.

Alıntı
bakın bir dönem ulusal bir kanalda muhabirlik yaptım. ve o dönemde bu konuyu bir yabancı gazeteci arkadaşıma sordum. hatun amerikalıydı ve bir içkili sohbette aynen şunu sordum. neden türkiye yi ve türkleri kötü gösteren haberleri ağırlıklı yayınlıyorsunuz. türkiye de güzel bir şey oldu mu yayınlamazsınız ama hiç bir kötü olayı atlamazsınız. istanbul göstereceğiniz zaman etiler levent ulus göstermezsiniz fatihte çarşaflı kadınlar hacı sakallı adamları gösterirsiniz dedim.

yanıtı çok samimi ve kısaydı.
biz ne satarsa onu yayınlarız. çünkü türkiye nin ortadoğulu imajı barbar imajı satıyor. insanlar bunu görmek istiyor. biz de insanlar ne izlemek istiyorsa onu hazırlıyoruz. yani siz türk polisi şiddet uyguladı diye haber yapınca türklere küfrede küfrede izlemek isteyen bir kitle var. bu adamlara türkiye ile ilgili gerçekleri verdiğinizde gazeteniz satmıyor televizyonunuz izlenmiyor.
arkadaşın dediklerini mantıklı buldum yalnız benim mantığıma göre bu kısmı anlayamadım. O yüzden sormuştum.