Öncelikle hepinize merhaba arkadaşlar...

Sizlere şuan yazmakta olduğum ve bitiminde satışa sunacağım bir sözlük scriptinin ön bilgilendirmesini yapmak, öneri ve istekler doğrultusunda da artık yavaş yavaş son aşamaya gelmeye başlayan bu sistemi bitirmeyi düşünüyorum.

Scriptimizin demo adresi olarak kendi sözlüğümün adresini vereceğim ki güncellemeler bu site üzerinden de ilgililer tarafından takip edilebilir böylece. Ancak ricam deneme amaçlı mesaj yazacak arkadaşlar olursa bunu lütfen o konudaki başlığa uygun mesajlarla yazsınlar.

Dediğim gibi sistem bir sözlük sistemi. Ama şu anda açık bulunan birçok benzer sözlük sisteminin aksine %100 özgün bir sistem. Herhangi bir dosya düzenlemesi ya da eski tip bir scriptin editlemesi durumu söz konusu değildir.

Panel Tasarımı ücretiyle satın aldığım bir panel sistemidir ve alacak arkadaşlarda kullanabilmeleri için bu panelin kaynak kodlarını satın almalıdırlar.
Panel 14 -> 12$ 'a inmiş bir fiyata sahiptir ve benim aracılığım ile alacak arkadaşlara 1tl = 1$ kuru ile pp temin edilecektir...

Şimdi sistemin şuanki ve benim kafamda yapmayı planladığım özelliklerine geçelim;
Sistemin Modüler Özellikleri

Ziyaretçi Arayüzü
- Ziyaretçiler tüm konuları okuyabilir / puanlayabilir / paylaşabilir*
- Ziyaretçiler tüm üye profillerini, açtıkları konuları ve mesaj sayılarını görebilir.
- Ziyaretçilerin herhangi bir içerik eklenmesine izin verilmemektedir.

Üyelik Sistemi
- 3 seviyeli üyelik sistemi (Yönetici | Yazar | Standart Üye)
- Üyeler panelden belirlenmiş sayıda mesaj yazmadan otomatik onaylı konu açamaz
- Her üyenin açtığı konuların listelendiği bir profil sayfası vardır.
- Giriş yapan her üye mesaj yazdığı konuları görüntüleyebilir.
- Profil resmi yükleyebilir / değiştirebilir
- Görünecek ismini değiştirebilir.
- Favori konularını düzenleyebilir *

Konu ve Mesaj Sistemi
- Aynı Başlıkta 2 konu açılmaz (Panel ve Kullanıcı ortak özellik)
- İlk ekleme Konu ve ilk mesaj şeklindedir.
- Mesaj ve konular arasında bekleme süresi mevcuttur
- Mesaj içersinde BBCode desteği ile video, resim, link, üye, referans konu eklenebilir. (Şuan Aktif Facebook, Resim, Url)
- Kullanımı son derece basit konu ekleme ve cevaplama sistemi hazırlanmıştır.
- Konu içersinde gösterilecek olan mesaj sayısı panelden düzenlenmektedir.
- Anasayfada gösterilecek konu sayısı panelden düzenlenmektedir.
- İstenilen tarzda konu bloğu sisteme dahil edilebilir. Şuan (Popüler, Yeni, En çok oylanan, En çok mesajlanan, En yüksek puan)
- Sitemap ve RSS Modülü hazırlanacaktır.
- Konu Sef Linklerle ya da normal şekilde gösterimi kullanıcı tercihine kalmıştır ( Örn: www.site.com/k/başlık sef/ ilk sayfa www.site.com/k/başlık sef/2 şeklinde de sayfalama sefleri vardır. )
- Tüm konular ilgili sayfada tarih sırasına göre listelenmektedir.

Sistem Ayarları ve Yönetim
- Üye/Yazar/Yönetici Ekle/Düzenle/Sil (ilk yönetici hesabı silinemez.)
- Konu Ekle / Düzenle / Sil
- Mesajları Düzenle / Sil (Yönetici girişi yapmış kişiler sitede gezerken mesajları düzenleyip silebilirler ilgili konularda panelde mesaj düzenleme yoktur.)
- RSS Bot için Adres Ekle / Düzenle / Sil / Çalıştır
- RSS Botta her RSS için belirli bir kullanıcı seçebilme..
- Alt alta girilmiş tüm sözcükler için konu açan cümle botu.
- C** Reklam Özel - Bu sadece alan arkadaşlarla paylaşacağım bir özellik... Ve çok enderdir bunu bu şekilde kullanan... İçerik olarak bu da bir bot.
- Konu ara / Yönetim için ideal listeleme
- Belirli bir kullanıcının gönderdiği konuları listeleme
- *Şikayet edilmiş konu ve mesajları listeleme / düzenleme / silme
- *Son Referans Kelimeler...
- Anasayfada gösterilecek konu sayısını yönetme
- Konu içersinde gösterilecek mesaj sayısını yönetme
- Mesajlar arasında ki bekleme süresini yönetme
- Footer Yönetimi
- Site genel ayarları / Standart Başlık / Standart Açıklama / URL vb.
- Sef Açma / Kapama

Panel Resimleri
Resim 1-Resim 2-Resim 3-Resim 4-Resim 5-Resim 6
Sistemin Demosu => www.omusozluk.net

Sorular & Cevaplar

Tema desteği var mı?
Evet, ancak satış stoğu tamamlanana kadar istekler doğrultusunda tema yapmayacağım. Ancak tek sayfa bir tema dosyası tüm sitenin arayüzünü değiştirebildiğinden alan arkadaşlara tema yönetimi ile ilgili tabiki teknik destek verilecektir.

Scripti alanlar tek sitede mi kullanabilecekler?
Hayır, satın alan kişi istediği sayıda kendine ait sitede kullanabilir. Sonuçta sözlük, sef yapısı & tema değiştirilebiliyor. Ve farklı şekillerde de kullanabilir olduğu düşünülürse bence herhangi bir mahsuru yok. Tek ricam kullandıkları siteleri bana bildirmeleri olacak. (Referans açısından)

Kaynak kodlarında şifreli alan var mı?
Hayır, sistemin hiçbir dosyasında kaynağını şifreli bir bölüm bulunmamaktadır. Tüm kodlar ve dolayısı ile sistem geliştirilebilirdir.

Ne zaman piyasaya çıkacak?
Benim tahminim işlerimin yoğunluğuna göre değişebilecek olsa da, çok büyük bir aksilik olmazsa bir haftaya kadar satışa sunulacaktır.

Fiyat? & Satış Limitli mi?
Kafamda tamam bu fiyata olsun diye net bir fiyat bulunmamakla birlikte, sisteme göre uygun ancak piyasadaki fiyatları göz önünde bulundurduğumda herkese çok çok uygun gelmeyecek bir fiyatta karar kılacağımı düşünüyorum.
Satış limitli olacak. Sanırım 10 kişi ile sınırlandıracağım bu scriptin satışını...

Benden şimdilik bu kadar. Sanırım yarın akşama kadar tekrar giriş yapamayacağım r10'a. Konuya cevap yazan arkadaşlar olursa hepsini akşam cevaplayacağım en geç.

Her türlü yapıcı yorum / istek / öneri'ye açık olmakla birlikte hepinize iyi sabahlar ve iyi çalışmalar diliyorum.
Saygılar...