Saadet54 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Biliyordum Allah'ın ayetlerine cevap veremeyeceğinizi...
Bir daha hiç görüş belirtme o zaman. Hep alıntı yap Kuran'dan... Ama unutma en gündelik siyasi tartışmalara kutsalını sokabiliyorsan bedeline de katlanacaksın.

Kuran'ı kendine alet etmeye sen utanmıyorsan ben de yaptığın hatayı söylemeye utanmayacağım. Sen o ayetleri al da kürt milliyetçilerine anlat. Arnavutun yazdığı istiklal marşını okuyan Türk Milletinin kavmiyetçilik konusunda alacağı ders yoktur. Türk Milliyetçiliği yüzünden sorun oldu sanan saflar milliyetçi olmayan osmanlı yunanistan ı bugaristan ı suriyeyi ırakı hicazı kudüsü mısır ı neden kaybetti bir araştırsın bakalım. Ümmetçi osmanlının müslüman arap tebası ingilizlerle nasıl işbirliği yaptı bir araştırsın.

Sizin gibiler yüzünden kudüsü kaybettik. tüm arap coğrafyasını ingilizler ele geçirdi. Bu milletin kavmiyetçiliğe ihtiyacı vardır. Türk kavmi olmasaydı ne kürtler kalırdı ne araplar müslüman kalırdı. 1000 sene avrupa saldırılarına biz göğüs gerdik. Rusların güneye avrupalıların doğuya akınlarını biz engelledik. Sonra o müslüman araplar ingilizlerle anlaşıp bizi sattılar. Tıpkı bugün %5 lik ******** kürt azınlığın emperyalist köpeği olduğu gibi. pkk ve sempatizanı şerefsizlere hangi kavimle dans ettiklerini göstereceğiz elbette.

Siz de ayet yazmaya devam edin. Ayet yazınca kendiniz çok doğru hissediyorsanız yazmaya devam edin. Ama o ayetleri ben de okuyorum ama senin çıkardığın anlamı çıkarmıyorum. Senin gibiler Kuran'ı kendi tekelinde sanıyorlar sanırım. Ayetlerin işine gelen kısımlarını yaz buraya. Müslüman olmayan batılı emperyalistler ile iş birliği yapan, demokrasi istiyoruz diye yalan söyleyip ülkeyi bölmeye kalkan, eline silah alıp devletin askerinin polisinin kanını dökene Kuran ne yapılmasını söylüyor bir zahmet onu da yazın.

Buı ülkede özgürce namaz kılabilirken, oruç tutabilirken< çocuk yapabilirken., ticaretle uğraşabilirken, seyahat edebilen insanlar devlete baş kaldırısa ne yapılacağını da söyle Kuran'dan...