Bally adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
O zaman Senin süper güç amerikanın obaması geçen aylarda neden turkiyeye gelip erdogana türkiyeyle ilişkilerini büyütmek istedigini söyledi. Obamanın Sözlediği Sözler 'Türkiye Çok Güçlü Bir ülke ve Yanındaki ülkeleri çok kolay etkileyebiliyor' Amerikada Türkiyeye Veya irana saldıracak Cesaret yok. Türkiye Ve İranın İşgal edilmesi, YOk olması Siz ne demek biliyormusunuz ?? Orta doğu Ülkeleri Asla böyle birşeye izin vermez Çünkü biz yokolursak sıra mutlaka onlarada gelecektir.Direk Çin,Rusya,Almanya,Kore,Arnavutlar,Bosna,Pakistan,H indistan devreye girecektir.Böyle Olursada Süper Güç dediginiz Amerikanın sonu olur.
Bu yüzden Amerika sadece piyonlarını kullanmakla yetinebilir arkadanda patron ayaklarında destek verir.Emin Olun Bu dediklerim olmicak olsa amerika çoktan iranı işgal edip uranyum kaynaklarını ele geçirmişti(Zaten Gözü orda).

Saygılar
benim yazdıklarım la ne alaka?
okudunu anla sonra yazarsın. ben amerika süper güç değil diyenlere cevap veriyorum amerika türkiyeye irana savaş açamaz diyorsun. açamaz tabiki. yine bir enkaza girer. bunlar amerikanın gücünü değiştiriyormu? baştan beri söylüyorum böyle yazıyorum ama gerçekleri söylüyorum. amerikancı falan değilim. hiç hazetmem. ama kafayı kuma gömüp türkiye süper güç demek çocukluk.

birde şu obamanın sözüne gelelim. aboma o lafında türkiye güçlü bölgedeki işlerimize yarayacak. iyi ir müttefiğiz demeye getiriyor. amerika ortadoğu ve rusya gibi bölgelere karşı bizi yanında tutacak ki çıkarları bozulmasın. bunun için türkiyeyi tabiki pohpohlayacak. süper güç demediğiniz obamanın sözünü neden bukadar önemsiyorsun. sıradan bir ülke değilmiydi o?