Bir Sebebden Dolayi Bende Fazla Yazmayacagim Kardesim Ama Sunu Bilmeni Isterim ki Aklina Bal Gibi Geldi Fakat Yazmadin.Neden Arkadaslarimizi Ruslara Yada Diger Yabanci Destek Sitelerine Muhtac Birakalim Bizim Gibi Turk Insani Varken Neden Baskasi.Simdi Ben O Arkadasa Yardimci Olacagim Eger Kendisi Bunu Isterse.DLE Birakmadin Bunuda Gayet Net Bir Sekilde Biliyorum.Evet - Ben Verdim Ama Gercekten Hak Ettin.Buyur Sende Bana Verebilirsin Tartismadan Dolayi.Ama Sunu Bil Allah Her Seyi Bilendir.Eger Zeki Bir Kisilige Sahip Olsaydin Yada Bir Abimiz Gibi Davransaydin.Sen Bu Yorumu Burda Yazmazdin.Belki Ben Ozur Dileye Bilirdim Yada Iletisimle Bu Sorunu Cozebilirdik Haksiz Olsaydim Ozurde Dileyebilirdim.Fakat Senin Burda 2 Adet Web Sayfasini Sunman Yanlis Oldu.Eger Sunacaksan Hepsini Sunacaksin Ben Yazmak Zorunda Degilim Diyosan Adama Dersin google.ru Gir DLE Yaz, Rus Siteleri Karsina Cikar.Ordan Sitelere Girerek Bir Cok Temaya Ulasa Bilirsin.Eger Turkce Temalar Ariyorsan Yada Destek Istiyorsan google.com Gir DLE Yaz Karsina Turk Siteleri Karsina Cikar Ordanda Turkce Temalari Talep Ede Bilirsin.Hata Sende Neden MI Kalkip 2 Adet Site Yazarsan Tartisma Oratya Cikar.Ne Alakasi Yok
Suan Sunuda Biliyorum Aramidan Biri Banlana Bilir.Oda Belki Ben Olurum Yada Sen R10 Yonetimine Kalmis Gorunen Yuzde 70 Ben
Bak Hala Yazdigin Yorumlari Duzenliyorsun