BEN ARADAN ÇEKİLDİM. ALLAH (C.C.) NE DİYOR BİR BAKIN !!!
“Ey insanlar! Sizi bir erkekle bir kadından yarattık. Hem de sizi şubeler ve kabilelere ayırdık ki, birbirinizi tanıyasınız. Şüphesiz ki, Allah katında en şerefliniz, takvaca en ileride olanınızdır” (Hucurât sûresi, 13)
"Çoğunluk olmak iddianız sizi o kadar meşgul etti ki, mezarları ziyaretle oradakileri de sayacak kadar oldunuz. Hayır; öyle olmayın, yakında bileceksiniz. Hayır; gözünüzü açın, yakında bileceksiniz. Dikkat edin, şayet yaptığınızın sonucunu kesin olarak bir bilseniz! And olsun ki, Cehennem'i göreceksiniz, sonra, o gün size verilmiş olan her nimetten sorguya çekileceksiniz." (Tekasür Suresi)
"Kim hevâsına uyarak bâtıl yolda cenkeder, kavmiyetçiliğe (asabiyet) çağrıda bulunur veya kavmiyetçiliğin sevkiyle öfke ve tehevvüre kapılırsa, câhiliyye ölümü üzere (kâfir olarak) ölür." (İbn Mâce, Fiten 7)
Aramızda müslüman olmayan insanlar var. İnancsız olanlarda var. İnancı olmayan türkleri kürtleri dışlamış mı oluyosun? Neden böyle cevap verdiğinizi anlayamadım?
Konuyla ne alakası var yahu. Sen resimlere bak facebookta neler yazmış ne hakaretler edilmiş. Onun hakkında yorum yap.. Konuyu resmen değiştirdin ya. Herkesin inancı kendine konuya böyle konu dışı yorumlar yazmamanızı rica ediyorum.