Frmkucuk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Siz halen beni anlamamışsınız.Ben mağdurları listemedim.Yada böyle böyle yaptınız demedim.Yaptığınız olay uzun soluklu değil.Her ay yeni isimle başlıyorsunuz.Ve taşıma cart curt esnasında tabikide müşteriler mağdur olur.Buldurtmayın bana konuları.Sizden hizmet alan bir arkadaşımın sitesinde yöneticilik yapmıştım.Ve siteye post girmek yerine sürekli bir taşıma yada erişim problemi oluyordu.Bu beni şikayet konusu açtırmaya haklı gösterir mi ? hayır.Bu yüzden yazmadım size hiç bir zaman.Ancak yine bir piyasaya girme konunuzu görünce, içimden geldiğince yalansız dolansız yazdım.Yanlışsam yanlış diyin.

Bunlar benim gördüğüm, sizin açtığınız ve kapattığınız hosting satış siteleri,
zirveteknoloji.net
nt.net.tr
ugurluhosting

bplusdada yeni başlamıştınız orasıda bitmiş.Sanırım.

Kolay gelsin.
Bplus Datacenter bana ait değil,sadece teknik destek ve müşteri hizmteleri görevlisiydim.

zirveteknoloji.net' barış bey ile farklı bir projeydi ama bu proje varken ugurluhosting aktifdi.amatörlüğün getirdiği sorunlardan ugurluhosting kapatıldı kurumsallaşarak gebze ofisimizi net teknoloji olarak açtık ve ugurluwebtasarim eticaretsistemleri.net projelerimizi sürdürmekteyiz. şimdi ise tescilplus ile alanadı tescili ve dier marka işlemleri projemiziz sürdürüyoruz.kimseyi mağdur etmedik etmeyeceğizde her zaman yeni projeler ile tamamen kullanıcıya yönelik projeler çıkartmaya çalışıyoruz. teşekkürler