Merhaba Arkadaşım,

Öncelikle ilgin için teşekkür ediyorum. Mevcut sayfadan ilgili kodları almaya çalıştım ancak beceremedim. Kutu içerisinde verdiğin kodları body - body arasına yerleştirdiğimde hata veriyor. Demek ki buna ilave olarak head - head arasına gelecek bir kod daha lazım.

Onun üzerinde verdiğin kodları ise nereye koyacağımı anlayamadım. Yardımcı olursan sevinirim. İlgin için tekrar teşekkürler.

+ REP

mystec adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Verdiğin örnekte js den alsan? Hazırı var işte ne güzel.

function changeDisplay(item) {

// Interate all divs //
var divs = document.getElementsByTagName("div");
for (var i=0; i<divs.length; i++) {
if (divs[i].id.indexOf("box_")!=-1) {
divs[i].style.display = 'none';
}
}

//Open | Close ITEM ____________________________
var x = document.getElementById("box_" + item);

if(x!=null){
if(x.style.display=='none'){
x.style.display = '';
}else{
x.style.display = 'none';
}
}
x=null;
}

Kullanım:
<div class="FLightBlue"><a href="javascript: changeDisplay(1);">1. Lyoness’e nasıl kaydolabilirim?</a></div>
<div style="display: none;" id="box_1"><br />
Lyoness üyesi olabilmeniz için birden fazla olanağınız var. Eğer internet üzerinden kaydolursanız, ertesi gün hoş geldin paketiniz ve size özel Cashback Card Blue kartınız size gönderilecektir. Ancak mevcut bir Lyoness üyesi tarafından da kaydınız yapılabilir veya bir Lyoness anlaşmalı işyerindeki formu doldurarak da kayıt olabilirsiniz. Kaydınız tabii ki ücretsizdir.</div>
<br />
<div class="FLightBlue"><a href="javascript: changeDisplay(2);">2. Lyoness Cashback kartımı nasıl alırım?</a></div>
<div style="display: none;" id="box_2"><br />
Lyoness üyesi olarak kaydolun (bkz. Soru 1) ve birkaç gün içerisinde hoşgeldin paketiniz ve size özel Cashback Card Blue kartınız size gönderilsin.</div>
<br />
<div class="FLightBlue"><a href="javascript: changeDisplay(3);">3. Lyoness ile alışveriş yapmak bana hangi avantajları getirir?</a></div>

<div style="display: none;" id="box_3"><br />
Lyoness anlaşmalı işyerlerinden yaptığınız tüm alışverişler ve tüketimler için, alışveriş tutarının % 1-2’si ödeme hesabınıza kaydedilir. Bu birikim 10 €’luk bir tutara ulaşırsa, bu tutar özel banka hesabınıza nakit para olarak geçer. Ayrıca tavsiye ettiğiniz her Lyoness üyesinin alışverişlerinden de arkadaşlık bonusu kazanırsınız. Detaylı bilgiyi “Lyoness ile böyle kazanırım“ ve “arkadaş tavsiyesi“ menülerinden bulabilirsiniz. </div>
<br />
<div class="FLightBlue"><a href="javascript: changeDisplay(4);">4. Lyoness avantajlarını hangi işyerlerinde yaşayabilirim?</a></div>
<div style="display: none;" id="box_4"><br />
Uluslararası 17.000’den fazla anlaşmalı işyeri Lyoness fikrini paylaşmaktadır. Bu sayı gün geçtikçe artmaktadır! Tanınan anlaşmalı işyerlerinin özetini burada bulabilirsiniz.</div>
<br />