Merhabalar,
Öncelikle @sectumsempra size yanıt vereyim.
VDS Sunucularımızda cpu limiti %20' dir. Herhangi bir azaltma veya artırma yapılmamaktadır. Sunucumuzuda sizin kullandığınız tabirle doluşturma yapılmamaktadır. Şu anda sizin bulunduğunuz ana makine 5 GB RAM ana sistem kullanmamaktadır.
Bağlantımız 100mbit paylaşımlıdır. Bunu herkesin bileceği gibi kullanım yoğunluğuna göre düşüp artmaktadır. Normal olarak tatmin edici bir hıza sahiptir.
Sizin kullandığınız VDS 512 MB ramli, rarlama gibi işlemlerde performans beklemeniz yanlış.
Burada zaten rarlama işlemleriniz için minimum VDS-2048 olan paketi önerdik ve her müşterimizede her daim söylemekteyiz.
Her sağlayıcının misyon ve vizyonu olup hizmet sözleşmeside dahildir. Bizden hizmet alan müşterilerimiz hizmetsözleşmesini kabul etmiş sayılıp, sitemize de üye olurken hizmet sözleşmesini okudum onaylıyorum ibaresi işaretlenip üye olunmaktadır. Hizmet sözleşmesi gereği, hizmetinizi durdurma kararı aldık. Hizmet sözleşmemize itiraz edilemez, değiştirilemez. Hizmet sözleşmemiz size beyan edilmiştir zaten.
Bazı arkadaşlarımız ileri geri yorum yapmışlar. Cevap verme gereği duymuyorum boş zamanım hiç olmuyor malesef.
Sabırla okuduğunuz için teşekkürü borç bilirim.
Sağlıklı günler, iyi forumlar.
KALINETWORK.COM