Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Daha baska bir arzunuz? Mumkunse 128kbps yayın? Tuvalate gitmek için sizden istesinler mi? Sponsor arıyorsunuz efendi? Ne bekliyordunuz? sıfır kitle? karsılık sıfır? getiri sıfır? götürü büyük? Yahu aylık kıyın birazcık paranıza alın bi tane sonra ne kadar konussanız haklısınız diyeceğim de? walla sizin gibi sponsorlar bu işi bırakmama asıl sebep zaten? kime satacak bu adamlar? Niye orda 24 saat emek döküyorlar ki? Nasıl doyuracaklr karınlarını yahu el insaf daha sponsor bulmadan dövmüşünüz adaı kimse bakmaz bile o konuya
İsteklerim o kadar da yüksek şeyler değil. Sadece etrafta o kadar çok hosting dağıtmak isteyen yardım sever var ki. Bunlardan iyiyi kötüyü seçemiyoruz. Sıfır kitle diye birşey söylemedim ben. 100 kişinin dinleyebileceği bir radyo dedim. Kimi insanlar var ki adlarını duyurmak için önüne gelene hosting veriyor. 2 Gün sonra kapatıldığı zaman mağdur olan sponsor olmak istediği kişiler oluyor. Ben bana sponsor olacaksınız demiyorm. Ben bana sponsor olabilir misiniz diyorm ?