Web Sitenizi Tanımayan Kalmasın

500.000 kişiye e-mail gönderimi (%100 inbox garantisi) 150 Tl

Facebook 120.000 hayranlı sayfadan istediğiniz zaman bağlantı paylaşabilme 40 Tl

Google üzerinden istediğiniz kelimeden günlük 4 k olmak üzere sitenize hit gönderelim 50 Tl

Dofollow Backlink,Dizinlere Kayıt çalışması yapılır 40 Tl

Sitenize link desteği sağlayalım istediğiniz zaman yüksek pr'li sitelerden link verelim 50 Tl

Ücret olarak bu 5 çalışmaya 200 Tl istiyorum.İstemediğiniz özellikleri çıkarabilirsiniz,fiyatta ona göre değişebilir

Hepsi 200 Tl

Not : Dileyen arkadaşlar pm ile telefon numaramı isteyip telefondan görüşme sağlayabilir.
Çoğu arkadaşımızın sorduğu bir kaç tane soruyu açıklığa kavuşturayım.Vermiş olduğumuz hizmetler 1 aylık hizmetlerdir,eğer uzun süreli çalışma olursa büyük bi indirim söz konusu olabilir,o kişiye bağlı.Ayrıca e-mail gönderimini 1 aya bölerek yapıyoruz.Yani bi anda 500.000 e-mail göndermiyoruz.Ama 1 ay içerisinde 500.000 e-mail kullanıcılara ulaşmış oluyorz.

İsteyen arkadaşlara google üzerinden deneme amaçlı ücretsiz hit gönderiyorum.Bana sadece pm'den msn adreslerini göndermeleri yeterli olacaktır

Referanslar :

hakim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1 aylık hit paketi alınmıştır.Gayet güzel.Tavsiye ederim..
Cadde06 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
çalışmaya başladık arkadaşla ödemeyi geçtim
akadal34 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1 aylık hit hizmeti alındı. başarılı bir satış. teşekkürler.
ysf1905 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hizmet alınmıştır. Teşekkürler.
LuckCloud adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşımızla anlaşılmıstır 2 Aylık bi çalışmaya başlanmıştır. İnş. güzel işler yapacagız. Çok samimi cok iyi niyetli bi arkadaşımız. Çok tesekkür ediyorum kendisine
vezirhan55 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
2 aylık bir hizmet alındı hayırı olması dileğimle