ByRocco adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Google bazen hatalı olmayan arkadaşlarımızı bile banlıyor.Ama bugün bir konu hakkında video ararken gördüğüm site karşısında hayretlere düştüm.Haksız yere arkadaşlarımızı banlayan google acaba bu siteyi niye görmüyor ?

tıkla
hatalı olmadan google kimseyi banlamaz. 6 senedir adsense ve adwords kullanıcısıyım, bugüne kadar 2 adsense hesabım oldu ve sadece kuralları bozduğum için bir tanesinden banlandım.

Ha kuralları ihlal eden -BAZI- sitelere göz yumuyor doğru. Ama şu da bir gerçek ki, google bir adalet terazisi değil. Bir şirket, ve her şirket kendi çıkarlarını düşünür. O yüzden eğer çıkarlarına uygun ise, site kural ihlali bile yapsa banlamaz, ama çıkarı olmadığı siteleri banlar. Çünkü google adalet meclisi değil.

Ama şu da bir gerçek ki, ben 6 senedir kurallar dahilinde adsenseden düzenli gelirim var ve sayfa to yüzde 10-15 arasında sürekli. Normalde bi konu açsam screen ekleyip, herkes banlanabilirsin diye cevap verir. Ama alakası yok, 6 yıldır sayfa to yüzde 15 civarında ödememi takır takır alıyorum her ay.

Son olarak, şu forumda bi kişi görmedim ki, google beni hakettiğim için banladı diye konu açsın. -Lafım size değil, genel konuştum-