Bu Daum kadar ülke futboluna zarar veren bir insan daha olamaz,adamın işi gücü Türkiye Liginde takımları şampiyon yapmaktan başka bir hedefi yok,kimi zaman başarıyor ama kimi zaman ise çuvallıyor,Milyon Dolarlık takım Fenerbahçe'yi ne hale soktu bu zihniyet !!!
Giden paralar ise cabası,şimdi kim bilir kaç milyon dolar vericek Aziz başkan bu adam gitsin diyte,yazık değilmi ülke futbolunun paralarına,Digi Türk veya kombineli seyirciler,lisanslı ürün kullanan taraftarlar boşunamı veriyor acaba bu paraları ?
Sadece Fenerbahçe değil tüm spor kulüplerinin bir hesap sorma mercisi olmalıdır,yapılan yanlış transferler veya harcanan lüzümsuz paraların hesabını mahkeme önünde vermelidir yöneticiler..,
Acaba kendi şirketlerinde üst üste 2 veya 3 hata yapan yöneticiyi ne yapıyordur bu büyük kulüplerimizi yönetin yöneticiler ???
Bu gün daum,yarın Frank Rijkaard vs vs....
Yeter artık ülke futbolunda yaptığınız hatalar,harcanan milyonlarca dolar !!!
Yılvaz Vural orda bağırıyor beni alın ben açık ara şampiyon yapayım diye,yok efendim sen takla attın diyorlar,öte yandan bilmem ne kullanan hocaları takımın başına getirip paraları kaptırıyorlar,hiç değilse kazanan Türk antranör olsun,elin yabancısı değil !!!!
Yeter artık yeter !!! Zarar vermeyin ülke futboluna...