ben bu işi toplum için yaptığınıza inanmıyorum açıkcası hiç inandırıcı gelmedi...
Kapitalizm kemiklerimize işlemiş artık, kazısan da çıkmaz. Her eylem ve çabanın arkasında parasal kaygı olduğunu düşünmek kaçınılmaz. Bu bağlamda zaten ne söylesem boş. Kaldı ki önyargılı beyinlere herhangi bir şey kanıtlama çabasında olmayacağım. Bu başlığın amacı bu değil.
Bizim millet olarak en büyük sıkıntımız genelde "neyi, nasıl yaparız" değil, farkında mısınız? "Kim, neyi, nasıl yapamaz" ile başlayan ve çekememezlikle devam edip hata aramaya kadar varan eylemler silsilesi içinde birbirimizi yememiz. İşte bu nedenle büyük projeler hep bize uzak oluyor. Sırf böyle önyargılı yaklaşımlar nedeniyle eğitimci arkadaşım Cihan kampanyadan vazgeçti. Zira destek-köstek seçiminde hep olumsuz tarafı seçiyoruz. Ama ben yılmayacağım, yılarsam da namerdim.
Zaten Forex'ten geçimimi sağlıyorum. Hazır sponsor da bulmuşken tüm vatanımı dolaşacağım. Siz de evinizde oturup doğru adımlar atmak yerine neyin yanlış olduğu konusunda insanları ikna etmeye çalışın.
Forex inanılmaz hızla gelişen bir piyasa ve maalesef kaybedenlerin neredeyse tamamına yakını piyasaya yeni girenler. Köşe dönme sevdasıyla hiç bir eğitim almadan Forex'e balıklama giren vatandaşlarımız kısa sürede ülke parasını dışarı akıtıyor.
Çok uzatmayacağım, bir kişi de Allah rızası için çıkıp destek versin. Burada yine insanlara ekmek sağlamaya çalışıyoruz. Bedava mı duyurun diyoruz size? Başlığın ve konunun özünden ne kadar saptırıyorsunuz durumu.
Kimseye bir şey ispatlama derdine düşüp vaktimi harcamayacağım. Lütfen kimse konuyu kevgire çevirmesin. Dileyen seminere gelir, durumu gözleriyle görür, bir şeyler kapmaya çalışır. Gelmek de, dinlemek de bedava.
Daha fazla ayrıntı isteyen arkadaşlar için güncel basın bülteni aşağıdadır. Lütfen bir çok konuya yaptığınız gibi başlık sahibini usandırana kadar baltalamaya çalışmayın.
http://www.witforex.com/basin_bulteni.pdf
Bu arada, evet bu başlıktaki reklam giderlerini tamamen cebimden karşılıyorum. Sorusu olan varsa da ÖM göndersin, herkese cevap vermeye çalışıyorum.