Onlara Gece sinirden bir Nevşehirli dilinden yazı yazdım ama baya bi dolu olarak az önce aradılar sorunu kısa zaman sonra çözeceklerini ve geri dönüş yapacaklarını sölediler. Yaklaşık 2 gündür sunucu sorunlu benim kızdığım sorun sunucu gitmesi yada hard disk yanması değil onlar olabilir hoş karşılarım benim kızgınlığım bilgi verilmiyor kimle ilgileniliyorsa ona soruyoz cevap gelmiyor gelsede yetersiz bi cevap geliyor sırf benim Nevşehir siteleri kapandı denilene göre bugun birisi gelip kontrol edecek. Ama bana dönüş yaptıklarında ne derler bilemem biraz daha sabır diyelim ve gelecek cevabı bekleyelim.

not : Aradılar bugun en geç öğlene bitebileceğini hatta gerekirse öğlene bile kalmayacağını ve aynı ipten girilebileceğini söylediler. Olay budur beklemek,şikayet etmek yerine genel birime dolu olarak sinirli bi biçimde mail atınca bilgi alınabiliyormuş beklemek yerine demekki. Öğleni bekleyelim öğlen ne olacak merakla bekleyelim... umarım bu yazım sıkıntısı olanları birazcık rahatlatır. Şayet öğlen dedikleri gibi olmazsa o zmaan güvencim kalmaz...

Uğur EKİNCİ