O_o adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hiç kullanma derim vücut dengelerini bozacağını biliyorsun zaten bıraktığında o kas gibi görünen yağ yığını ortaya çıkar ama 1,5 ay düzenli çalışırsan (ki hocan sana ne yaptırıyor 6 gün bilmiyorum ama o hocanın lisansı var mı bir araştır yada genç mi). sana bunu önermesinin nedeni de 6 gün sana spor(!) yaptırması. merak ettim 6 günlük programını bir yazarmısın umarım bazı günler sadece koşturuyordur

whey vücut dengesini bozmaz. zaten peynir suyundan üretiliyor. en fazla içilebilir hale gelsin diye içine attıkları tatlandırıcılar ve renklendiriciler karaciğeri yorar. ona gelene kadar da zaten neler neler yiyor içiyoruz.

ayrıca kas gibi görünen yağ yığınını anlamadım müdür. whey kas yıkımını önler. böylece yoğun spor sonrası kas yenilenmesi sağlanmış olur.

Bu arada kardeşim eğer sınavda 100-200 metre koşturacaklarsa, barfiks ve şınavda zorlanıyorsan creatine de kullanabilirsin. creatine özellikle 1 dakikaya kadar olan performanslı sporlarda güçlü patlama etkisi yaratır. ama 400 metre ve üzerindeki koşularda yani 1 dakika üzeri mukavemet gerektiren konularda etkisi yoktur. ama işte ne bileyim 30 saniye barfiks, 1 dakika mekik, 100 metre koşu gibi konularda çok yararlı.