O_o adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hiç kullanma derim vücut dengelerini bozacağını biliyorsun zaten bıraktığında o kas gibi görünen yağ yığını ortaya çıkar ama 1,5 ay düzenli çalışırsan (ki hocan sana ne yaptırıyor 6 gün bilmiyorum ama o hocanın lisansı var mı bir araştır yada genç mi). sana bunu önermesinin nedeni de 6 gün sana spor(!) yaptırması. merak ettim 6 günlük programını bir yazarmısın umarım bazı günler sadece koşturuyordur
Benim programım kardiyo ağırlıklı,
1 gün kardiyo 1 gün ağırlık 1 hafta öyle çalıştık, artık 1 gün antrenman 1 gün dinlenme ile devam ediyorum. İlk haftalar özellikle yüklendi. Hocam bulunduğum yerin sayılı hocalarından, sadece antrenörlük değil aynı zamanda fizik tedavi vb. fiziksel dallar üzerinede okumuş, lisans yapmış birisi o yüzden ne derse harfiyen uyuyorum.

Vücut dengesine gelince alıcağım ürünü günde 5 defa kullanmıyorsun antrenmandan hemen sonra veya 1 saat sonra kullanılan bir ürün, alıcağım toz kimyasal bir ürün değil birçok sporcunun kullandığı Türk Sporcu Kodeksine ve Tarım Köyişleri Bakanlığından onay almış bir ürün yoksa hocamda önermezdi. Hatta kendiside söyledi gidipde steroid içerikli ürünlerle bana gelirsen kırılmadık yerini bırakmam bi daha bu salona giremezsin dedi

Eğer detaylı incelemek istersen sana bu ürünlerin resmi sitelerini atabilirim, okuyup daha geniş bilgiye sahip olursun