Gerçekten savaş hazırlıkları varsada emin olun haberimiz bile olmaz. Türkiye'de nedense bir görüş var. İran'a saldırmak yürek istermiş. Neden saldırmasınlar ya kim engel olacak. Savaşlar eskisi gibi hücüm yapılarak olmuyor. herşeyin hesabı yapılıp oluyor.

İsrail şimdi veya başka zaman İran ile kesinlikle savaşmak zorunda kalacak. Savaşmak istediği zaman Abd gereken yardımı yapacaktır. İran nükleer silah sahibi değil sadece üretmesine az kaldı. İsrail nükleer bomba atmaz fakat İran'ın her tarafından abd üs kurarsa ki kimse engel olmaz İran'ı yerle bir ederler. İrak gibi tabiki olmaz fakat İran şuanda dünyada birkaç devlet arkasında olmazsa perişan hale düşebilir.

Bir savaş çıksa İran'daki muhalifler hazır fırsat ayağına ayaklanacak dışarıya istihbarat sağlıyacak. Hatta abd için savaşanlar bile çıkar. Arap ülkelerinden İran dünyanın saldırısını alır. Rusya eğer masada abd ile anlaşırsa ki yüksek ihtimal ile anlaşır karşılığında birşeyler alır irana yukarda da dünyanın saldırısı gelir. Türkiye normalde kabul etmez yardım etmez amerikaya ama el altından yapılan yapılır. İrak zaten abd üssü ordan da saldırdıklarında İran halkının halini düşünemiyorum.

Komplo teorisi üretiyorum gibi oldu fakat İran göründüğü kadar güçlü değildir ve şuanda onun arkasında gözüken Çin,Rusya,Türkiye v.b ülkeler ilerde çıkar anlaşması gereği İran'ı düşünmezler. Ayrıca Amerika'nın çöktüğü filan yok sermaye onlarda olduğu sürece amerika ve israil kolay kolay zarar görmez. Türkiye'de el altından zorunlu olduğundan İrak'ta olduğu gibi İran'da da bazı şeylere susmak zorunda kalacak. Şuanda bile hala Irak'taki askerler Türkiye üzerinden balkanlara transfer oluyor. Bütün askerleri biz taşıdık savaştan sonra neden yunanistandan gitmediler. Tükürerek ülke işgal edebileceğimizi sananların olduğu bir ülkede yaşıyoruz ve İran'ı çok büyütüyoruz. İran halkı İrak gibi değildir bu doğrudur. Ama arkasında birileri durmazsa orayı perişan ederler bu bukadar basit.