SerseriBeyfendi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşın üzerine nie bu kadar gidiyorsunuz anlamış değilim.Bizler kurallara göre insanları kandırmadan uç kuruş para kazanıyorsak ama başkaları yalanla dolanla parayı götürüyorsa burada bir yanlışlık var demektir.
Şu zihniyetten kurtulalım artık sen mi kurtaraksın bizi felan.Biz böyle dersek o böyle derse ee kim getirecek bu bedavacıların sonunu ? Bence arkadaş sonuna kadar haklı.
Bugün bu konuyu sadece adsense yayıncısı olarak eleştiriyoruz gün gelir reklam veren oluruz böyle bir şeyle karşılaşırız o zaman dünyayı yıkarız ama demi.

Hayat.
Kardeşim ozaman bak bi piyasaya 100 dolara getirene kadar afedersin ar damarımız çatlıyor en b*ktan sebebten banlanıyoruz nerde hani bizim hakkımız başka çare bırakmıyorlar insana 10 alıp 1 veriyorlar aferdersin e**ek gibi kullanıyorlar , demekki böyle yapan yaranıyor böyle yapan kazanıyor neden yapmayalım...( Ben böyle birşey yapıyorum demedim , ama yapana saygı duyun) - replerinide verin aferin birbirimizi yemekten başka hic bi adım ilerleyemeyiz biz türk milleti ben esnafım aynı durum oradada geçerli hep birlik olsak hepimiz kazanıcayız ama yok birbirimizin kuyusunu kazıp o iflas ederse ben daha cok kazanırım