Site adresi:
Tıkla
Site için istenen fiyat: 400TL
Sitenin aylık getirisi: 4 Adet Gold Üyelik Satışı Yapıldı
Sitenin açılış tarihi: 6-7 Ay
Kategori, sitenin içeriği nedir: Arkadaşlık - Partner Sitesi
Günlük hit sayısı, kaynak link: -
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: 6-7 Ay
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Tüm İçerik
Hosting dahil midir: Bir Süre İdare Edebilirim
Banlı olduğu sponsor var mı: Yok
Banlı olduğu arama motoru var mı: Yok
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Dahil
Tıkla
Yazılım lisans sonlanma zamanı: Sınırsız
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Yok
--------------------------------------------------------------------------
1- Acil Nakit İhtiyacım Olduğu İçin Siteyi Satıyorum
2- Özenle Oluşturulmuş 150 Adet Bot Bayan Üye Profili Bulunmaktadır.
3- 200TL Değerinde Tasarım Yaptırılmış Olup Sadece CSS'e Döküp Siteye Giydirilme işlemi Kalmıştır.
4- Gönderilen Maillerin %99'u İnbox'a Düşmektedir.
5- Scripti Anlatmaya Gerek Yok Şimidiye Kadar Yapılmış En İyi Arkadaşlık Scriptlerinden Bir Tanesidir.Siteyi Alan Arkadaşa Scriptin Panel Bilgileride Verilecektir Domain Değiştirmek Yada Script Hakkında Destek Almak İsteyen Arkadaşlar Panel Üzerinden Bu İşlemi Kolayca Gerçekleştirebilirler.
6- Deneme Amaçlı Msn Kişi Listemi Davet Ettim Sadece Bu Davetten 4 Adet Gold Üye Satışı Yaptım.
7- Sanal Pos Konusunda Sıkıntısı Olanlara Siteden Cannon Nickli Arkadaşı Tavsiye Ederim.Bu Scripti Kullananların Bir Çoğu Arkadaş İle Çalışıyor.
8- İnternetten Para Kazanmak İsteyenlerin Kaçırmaması Gereken Bir Site Yapacağınız Tek Şey Reklam Verip Gelecek Paraları Saymaya Hazırlanmanız

9-Fiyat Çok Diyenler Olacaktır Scriptin 300TL Olduğunu Düşünürsek 200TL'lik Tasarım + Özenle Oluşturulmuş Bot Üye Profilleri Olduğunu unutmayın.
Elimden geldiğince açık bir şekilde yazmaya çalıştım genede aklınıza takılan birşey olursa konu altından yada pm yoluyla bana ulaşabilirsiniz.