Hocam gittigidiyorun tek o değil bütün sistemleri saçmalık kesilen kesintilerden tutun ürün listelemelerine kadar herşeyi başlı başına saçmalık.

Gittigidiyor sizin ürününüzün peşine düşmez kendimden biliyorum. Umrunda olmazsınız sakın öyle güvenli satışlarınızı gittigidiyor arkanızda sanıp domain aktarmayın. Banane der çekilir sonra siz kalırsınız ortada. Gittigidiyorumu dava edeceksiniz? Uydururlar bi gizlilik ilkesi sözleşmesi

Gittigidiyorda ilanınızı sadece gösterim/reklam amaçlı yayınlamanızı tavsiye ederim adam alıcı ise gg dışına çekin veya onayı önce versin. Size güvenmeyeceksede defolsun domain filan almasın öyle adamla iş yapılmaz sizin bu işin içinde oldugunuzu kanıtlayan şeyler var o kim peki düşünmek gerek.

Dediğim gibi sıfır riskmiş şuymuş buymuş palavra ben şahit oldum yalan değil bir kere bir hat aldım satıcı bana ürünün devir işlemini kendisi yapacağını masraflarını üstleneceğini söyledi sonra yolladı bi baktım ki onun üstüne hat hala.. Söyledim durum böyle xx tl mastrafı çıktı bunu kesin ödediğimden veya ben hattı yollayayım dedim hattı yollayın ama kargo size ait olur diyorlar kargo parasıyla hat rtransferi aynı rakam yani adamlar resmen paranı çalıcak öylede böylede. Saçmalık yani adam ya onay ver yada yolla diyor ürün ilandaki gibi gelmemiş bana

Tüküreyim sizin sıfır riskinize..