Evet çalıntı kart ile alınan domain hesap tamamen kapatıyorlar. açılması için kart sahibinin bilgileri gerekir (kimlik ve kredi kartı) aksi taktirde biraz zor açarlar. daha önce başıma geldi bir hafta uğraş sonucu telefon ve ticket ile hesabı açtırdım. domain sayısı ve eski olmaları bir + yöndü.

PlusTeknoloji adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Telefonda konuştuğumun kanıtını nasıl sunayım size? Ayrıca diğer domainler kapandı demedim, hesabım kapandı dedim. Yani kontrol edemiyorum, panelime giremiyorum. Ama domainler açık. Sadece yapabileceğim şu olur. Size çalıntı kredi kartı ile alınmıştır ibaresi olan siteyi gösteririm. İsimtescil tarafından kapatıldığını gösteren. Daha sonra da paneli ve şifreleri veririm. Girer kendiniz bakarsınız. Şu an panele giremiyorum ve sebebi diğer domainin çalıntı kart ile alınması imiş. Hafta sonu aradığım bayanın dediği ise çok netti. Kusura bakmayın çalıntı kart ile işlem yapan kişiye ulaşamıyoruz, bu yüzden çalıntı kart için bize kesilen ceza var. Onu siz ödeyeceksiniz. Çünkü domain size aktarılmış. Tek bulabildiğimiz muhatap sizsiniz.

Eğer daha önceki isimtescil konularına bakarsanız aynı şeyleri orda da anlatmıştım bunları yaşadığım gün. Keşke o gün gerçekten ses kaydı yapsaydım da dinletseydim size. Bu konuşmanız çok daha farklı olurdu ozaman. Ama dediğim gibi kanıtlayabileceğim şeyler var elimde.