Konuyu açan arkadaşın yazdıklarına katılıyorum fakat malesef iş sandığınızdan daha büyük arkadaşım.

Yukarda bir arkadaş aslında biraz bahsetmiş.

Bu ülkede 10 yıl önce kürdistan kelimesi gizli söylenirdi fakat İrak ile daha da popüller oldu. Kuzey ırak dediler, ırak dediler , kürdistan bölgesine çevrdiler herkes de bu haberleri izledi.

Üniversitelerde bazı hocalar bile bir yeri anlatırken kürdistan bölgesi diye anlatıyor. Öğrencilerden bazıları memleketine giderken kürdistana gidiyorum diye konuşuyor.

10bin 50bin soysuz toplanıp apo diye bağırıyor, kürdistan bizim hakkımız diyor biz sadece akşam haberlerde show niyetine izliyoruz. Heryerde çıkıp sözde basıntoplantısı adı altında kürdistan adında propoganda yapıyorlar.

kürdistan adını kullananların evlerinde haritalar ve apo posterleri mevcut ama bu evler basılmıyor ve bunlara işlem yapılmıyor.

iş yaptığımız ortak olduğumuz bazı ülkelerde kürdistan propogandası yapılıyor karışamıyoruz ve okullarda bile o şekilde eğitim veriliyor.

Biz malesef bu ve bunun gibi şartlarda olan bir ülkede yaşıyoruz. Onların kürdistan demesi değil ona dedirtenler ve dedirtiğimiz için biz suçluyuz. Yoksa onlara bukadar tolerans gösterirsen olacaklar bunlardı ve bunlar malesef iyi günlerimiz gibi gözüküyor.