Değerli arkadaşlar,
İletişim kuran, benimle çalışan herkese teşekkürler. Anlaşılan kişilerle iş yapılır yapılmaz para ödenmektedir.
Bundan sonra lütfen Facebook paylaşımları ile ilgili teklif göndermeyiniz. Facebook mecrasına para harcamayacağım. Bugüne kadar daha verimsiz başka bir alan görmedim. Her nedense sadece boş vakitlerini öldürmek ve gevezelik yapmak için biraraya gelinmiş gibi bir izlenim uyandırıyor bende. Bu kişilere Forex'e doğru adım atmanın kurallarını anlatmaya çalışmak boşa kürek çekmek gibi bir şey. Lütfen bugüne kadar Facebook paylaşımı için para ödediğim değerli dostlarım üzerlerine alınmasınlar, bu kişisel değildir.
İletmek istediğim bir başka not ise MSN ile ilgili. Haklı olarak bazı arkadaşlar MSN adreslerini ekleyip konuşmak istiyorlar. MSN'i de Facebook benzeri nedenlerden dolayı açmıyorum. Beş yüze yakın kişi olmuş ve en az beşte dördünü neden eklediğimi hatırlamıyorum. Kaldı ki MSN'e online olursam en az yarım saat aynı boş soruları cevaplamak zorunda kalıyorum. Her gün telefonla görüştüğüm arkadaşlar bile MSN'de aynı soruları soruyor. Hiç kimsenin işi gücü yok mu, sadece ben mi bu tip şeylere vakit bulamıyorum, çözemiyorum.
Çok uzun soruları olan arkadaşlar varsa imzamdaki sitemin uzantısını admin@ şeklinde kullanıp kısa sürede bana maille de ulaşabilir. MSN'i artık kullanmıyorum. Kullanırsam iş yapamıyorum

Anlayışınız için teşekkürler.