DazZLeDarK adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
google işletim sistemi üretip satışa sunduğunda microsoftu mangal yapar bence kardeşim.

Microsoft sizden daha iyi düşünmüştür bunları bence merak etmeyiniz. Çünkü bu tarz büyük şirketler gelecek 100 yılı düşünürler. Başlarında kim olursa olsun. Örneğin: geçen seneki ekonomik krizde general motors battı. Sizce dünyanın en büyük motor üreticisi bir krizde batarmıydı? Elbetteki hayır... Adamlar gelecek 50 yılı tehlikede gördükleri için erkenden bayrakları çektiler. Microsoft googleı çok rahat eleyebilir. Android çıktı şuan deli gibi ram yemekte... Windowsa ulaşabilmesi için 20 yıl ekmek yemesi lazım. Bu süreç içerisinde Microsoftta 20 fırın ekmek bitireceği için Google, işletim sisteminde yine 2-3 adım geriden takip edecektir Microsoftu...

Biz yazılım firmasıyız. Aynı zamanda Microsoft EMPower üyesiyiz. Yazılımları yazdığımız programların hepsi Microsoft Windows destekli, kullanan üyelerimizin hepsi Windows'da kullanıyor, yazılım geliştiricilerde yine aynı şekilde Microsoftun sunduğu yazılım dilleriyle (visual basic, c#, f# vs...) yazılımlar gelişiyor.

Yani Google işletim sistemi çıkarsa bile Windows kadar olamaz.