site1748 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Koskoca microsofttan bahsediyoruz. abartmayın.
google çok gerilerden gelerek birçok devrim yaşattı insanlığa. emin olun aynı kaliteyi devam ettirirse microsoft onun için peynir ekmekten öte gitmez.

şunu düşünün, insanların parasını sömüren, windows 3.1'i bile 20 yıldır hala para ile satan microsofttan ve hiçbir müşterisinden tek kuruş para istemeden milyon çeşit hizmet sunan üstelik bizim gibilere de ekmek yediren google'ı kıyaslamaktayız.

bilgisayarı microsoft icad etti, o başlattı diyenler olacak. microsoft'a çok teşekkür ediyorum( ) ama google bu işi çok daha iyi yürütecektir diye düşünüyorum. çünkü google hizmeti ön planda tutmuştur ve kimseden tek kuruşluk menfaat beklememektedir. Sadece adwords var onda da insanlar bugün 3-5 bin TL ile binlerce internet sitesine büyük reklamlar verebilmekte.

bugün herkesin dilinde google var. kimse "afrika dere kurbağasının sol arka bacağındaki en küçük kemiğe bağlı kıkırdağın adını" microsofta sormuyor. herşeyimiz google olmuş durumda. ve farkındaysanız yavaş yavaş herşeyi ele geçiriyor ve işini layığıyla yapıyor.

ben böyle düşünüyorum şimdilik.