bycapslock adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
beyzade adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Netinternet öneririm.
izyapHosting adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Netinternet'de 2 Dedicated Makinam var 3 Aydır Kullanıyorum Hiç Bir problem Yaşamadım.
delicoban adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kesinlikle Netinternet diyebilirim çok iyi destek vede sorunsuz hizmet sağlıyorlar...
SpyCracker adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Radore diyorum.

Sonra netinternet çok duydum.

ama ücret sorun değil dersen grid telekom öneririm kesinlikle
cemoka adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Teknik bilgin varsa sadecehosting şuan için en iyisi bence, ben sunucu yönetiminden anlamam dersen netinternet veya bayileri olabilir.
TurkALB adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Netinternet.
medyaelit adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Netinternet diyorum hem ekonomik hem sorun yaşatmıyor
tarikogut adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
net internet neden derseniz önünde hayvan gibi guard varda ondan )))
TRojan_NETwork adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yeni yeni gelişmesine rağman Netinternet çok iyi, Osman gibi işini iyi yapan bir adam var. Onun dışında DGN, SH, RH sıralayabiiriz. Ancak Türkiye'deki güvenlik önlemi yetersiz, DDOS'a karşı yeterli önlem yok maalesef. Bu önemli bir sorun mudur? Eğer fazla hitli olmayan kurumsal siteleriniz varsa pek sorun değil ancak diğer türlü çok sorun yaşarsınız. Firewall'a ayıracağınız maliyet yükseliyor Türkiye'de bu da tabiki ister istemez soğutuyor insanı, gözler Türkiye dışına bakıveriyor.
Netinternet’e referans olduğunuz için teşekkürler. Ancak biz giriş seviyesi teknik destek vermiyoruz co-location ve dedicated konusunda.. Giriş seviyesi teknik destek ihtiyacı olanların bizimle çalışan hosting firmalarından hizmet alması daha sağlıklı..

İleri düzey (disk bozulması, dosya sisteminin bozulması, kernel bozulması, raid birimin dağılması gibi) teknik destek konularında ücretsiz olarak destek sağlamaktayız. Bu yapıda olmamızın birincil nedeni müşteri portföyünün hosting firmaları olması..

İyi Çalışmalar.