protos78 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sizin iyiliginiz icin soyledim. KOtu bir niyetim yoktu. 6 aydan beri bu islerle ugrasiyormussunuz. 6 ay icinde google keyword tool'un yaklasik sonuclar verdigini ve 10milyondan fazla aranan bir kelimede hata yapma %'inin istatistiksel olarak dusuk oldugunu bilmeniz gerekiyor.

Bahsettiginiz 11 milyon arama "broad search". YAni vatandas arog film izle kelimeside, film izle kelimeside, "film izle hemde bedava" kelimeside bu sonuclarin icinde.

BUnun yaninda ayda 2.7 milyon kere aranan kelimede ilk siraya yukselmisseniz, gunde 90K hit eder. SItenize 90K lik hit geldiginde awstat yada sayyac gibi araclardan hitteki ziplamayi birkac saat icinde farketmeniz gerekir. Burada ilk siraya ciktim, hit ne zaman gelecek diye sormaniz biraz garip.

Ayrica 2.7 milyon kere aranan kelimede sakk diye bir anda 1 numara olamazsiniz. ILk 10'a girer, ondan sonra yavas yavas yukari cikarsiniz. Eger ilk 10'a girseniz, zaten 90K hitin en az 5-6K'sinin sizin sitelerinize gelmis olmasi lazim. MUhtemelen google hesabiniza girdiniz, google'da arama sonuclarini size ozel hale getirdi ve sitenizi ilk sirada gosterdi.

Uzun lafin kisasi, 6 ay bu isle ugrasan birinin simdiye kadar yukarida bahsettigim seyleri cozmesi lazim. ONun icin zaman kaybetmeyin, bu isleri birakin dedim.
cevabınız için teşekkür ederim sitem zaten 2 aydır 5. 6. sıralarda çıkıyordu ortalama hit ise 1.5-2k civarlarındaydı bugün 1. sıraya yükseldi ve 3k hit aldı ben de bu mantığıma sığmadığı için benden daha tecrübeli arkadaşların fikirlerini öğrenmek istedim