Merhaba duyarlı R10 ailesi,
Bildiğiniz üzere bir çok kampanya ve yarışma düzenleyerek sıkıcı hayata biraz olsun heyecan getirmeye çalışıyorum. Web sitem üzerinde de sosyal sorumluluk projelerine destek verdiğimi hemen hemen hepiniz biliyorsunuz.
Uzun zamandır planladığım bir aktiviteyi gerçekleştirmek üzere harekete geçmiş bulunmaktayım. ilgi ve desteğe ihtiyacı olan lösemili kardeşlerimizle bir gün geçirip, onların heyecanına, sevgisine ve yaşama sevincine ortak olmak için LÖSEV'e, 10 temmuz gibi bir gezi düzenlemeyi düşünüyorum. Bunun için girişimlere başladım bile.
R10 ailesinde kimlerin katılabileceğini görmek için burada paylaşıyorum. 30- 40 kişilik bir grupla yapmayı planladığım bu gezide kardeşlerimize hediyeler vericez, onlarla oyunlar oynayacağız ve resimler çektireceğiz. Hediyeler için bir firmayla iletişime geçtim. Hediyeler ya ücretsiz olarak firma tarafından karşılanacak ya da hediyelerin fiyatları üzerinden indirimler yapılarak katılımcılar tarafından alınmaları sağlanacak.
Katılım göstermek isteyenler, maddi manevi yardım etmek isteyenler, eleştirenler konu altına yorum yazabilir veya özel mesaj yollayabilirler.
Eğer başarılı bir organizasyon düzenleyebilirsek diğer vakıflara da geziler düzenlemeyi düşünüyoruz.