niphell adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
arkadaşlar öncelikle hepinize ilginiz için ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

6 ay kadar yurtdışındaydım 10 gündürde Türkiye'de yim. sanırım birkaçgün sonra tekrar yurtdışına çıkacağım. Ayrı kalmam veya sorularınızı yanıtsız bırakmam bu yüzdendi.

Manşetlere gelirsek. hobi ve paylaşım amaçlı yapmıştım. herhangi bir host sağlayıcım olmadığı için rapid gibi sitelere upload etmekteyim dosyaları. bende ise orjinalleri bulunmamaktadır. (bunların üzerine 4 wamp kurulumu 2 format geçirmiştir pc)
sanırım bu manşetlere sahip arkadaşlarımız aramızda vardır zira birkaçımızın sitesinde de yayımlanmış. tekrar teşekkür ediyorum kendilerine ama olmayan dosyaları tekrar upload ederlerse daha makbule geçecektir.

malesef silinenlere benim yapabileceğim başka bir çözüm yolu yok şimdilik. şu aralar biraz yoğunum ama gitmeden bir boşluk bulabilirsem 1-2 manşet daha ekleyip bütün manşetleri (olabilenleri tabi) tek bir pluginde toplamayı manşet tipini ise panelden seçtirmeyi düşünüyorum.

ilk başta plugin gibi olmasın kolay kullanılsın diye yola çıkmıştım ama sanırım böyle yapmak zorunlu hale geldi

hepinize kolay gelsin.

saygılar.
yazmıştım