Arkadaşlar öncelikle hepinize teşekkür ediyorum.
Şu konuya değinmeden edemeyceğim. Burada onlarca domain var ve siz bu kadar domain içinden bir tanesini gözünüze kestirip onu almak istiyorsunuz. Şuna iyice emin olun, sizin domaine ihtiyacınız var mı? Var ise bu domain sizin ihtiyacınızı giderebiliyor mu ? Gideriyorsa buna ne kadar bütçe ayırabilirsiniz? Bunları kafanızda netleştirmelisiniz.
Ayrıca her domainin hatta en işe yaramaz domainin bile mutlaka bir reg fee değeri vardır ki ben bedelsiz domain almadım şu ana kadar. Siz burdaki domainlerden en populer olanını ya da en göze çarpanını seçip buna reg fee altında fiyat verirseniz bu herşeyden önce ayıp olur. Hiç teklif vermeyin daha iyidir.
Ben bu domainleri satışa sundum. Eğer gerçekten projesine uygun alıcı olursa ve anlaşırsam vereceğim. Yoksa bunların hepsini uzatmayı zaten göze aldım. Sonuçta uzatılan domain kaybetmiyor aksine değerini artırıyor.
Burda her çeşit domain bulunmaktadır. Her projeye uygun domain bulunabilir. Ayrıca fiyat olarak bakıldığında da regfeeden tutun xxxx fiyat istediğim domainler de bulunmaktadır. Az çok teklif verildi bir çoğuna, ama hemen satılacak diye bir şey de yoktur. Dediğim gibi anlaşma ve karşılıklı rızaya bağlı bir olaydır. Ama rica ediyorum reg fee altında ve kendinizin dahi komik bulduğunuz teklifleri iletmeyin. Tekliflerinizde en azından, "bu adam emek harcamış, domainleri takip etmiş, yakalamış, projelere uygun domainleri tespit etmiş en nihayetinde de bir bedel ödeyerek almış" düşüncesini göz önünde bulundurursanız sevinirim.
Bütün bunları genel bir açıklama olması amacıyla yazdım. Kimseye bir şey ima etmiyorum. Merak edilebilecek unsurlar olarak gördüm.
Saygı ile ...