Hayır. Kapatmadı. Kapatsa ilk benim haberim olurdu. evmi taşıyosun kardeşim. server lar ne olacak ?
güzel demişsinde o verimerkezii yalan oldu senin halen haberin yok,o adreste ole bir verimerkezi yok ve ben gorsutum sunucularının teklanda oldugunu solediler netpozitif adı ilede hizmetveriyorlardı datacanter kapanınca sunucularda tasındı bukadar basit...
meselnin özüne inmek lazım arkadaşım. teklan düdük yer mi sanki. ben çocuklugumdan beri bilirim orayı. gerci sitelerinden dinlenme koltugunu kaldırmışlar :P pek severdim. oraylada çalıştım. benimde zamanında bi heves işte co-ocation vardı.
hala firmalara laf atıp duruyorsunuz. yuklenin *** telekoma. verip veriştirecekseniz hakedene söyleyin. iyi o zaman teklanda yaramaz firmaymış mı diyelim ???
hakedene laf atın kardeşim. telekom. artık birileri bunu haykırsın. hosting , dc firmalarına suç bulup telekomun ekmegine yağ sürüyosunuz. ara telekomu FİRMANIZDAN KAYNAKLANIYOR KARDEŞİM diyecek en son çıkan mühendis bozuntusu. bu tür karalamalar sayesinde. ben zamanında bıktım bıraktım. bari yapabilenleri yıldırmayın.