O_o adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sen önce biraz adamlık öğren madem takip ettiğin bir domain var ve bunu WinstonBlue paylaştı özel mesaj atarsın adam gibi dersin ki "Hocam günlerdir takip ettiğim bir domaini paylaşmışsınız listeden kaldırırmısınız" dersen kaldırır ki daha önce bunu defalarca yapmıştır ben kendim bir kere rica ettim ve saolsun kaldırdı.
daha önce bu şekilde birisine mesaj attım kimdi bilmiyorum, "kaldırmam" dedi. bir daha da kimseye demem. ayrıca diğer lafını iade ediyorum.

sss adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
senin şu yaptığın bencillik ve tekel olmayı istemekten başka birşey değil.
bak konunun açıldığı kategoriye bakarmısın. ne yazıyor. r10 da böyle istiyor.
saçmalama arkadaşım. senin bencillik dediğin hadise için ben günde 2-3 saat uğraşıyorsam bunun adı emektir. ve bunu böyle yapan onlarca kişi vardır. "armut piş ağzıma düş" ile bunun arasındaki farkın adı bencillik değildir, asıl araştırma yapmayanların hazır domainlere ulaşması sorgulanmalıdır.

ayrıca yanlış anlaşılmasın, winstonblue'nin kişiliğine tek bir lafım yok. kendisini forumda yardımsever birisi olarak gördüğümden dolayı da severim, takdir ederim. sadece liste paylaşmasına taraf olmadığımı belirtiyorum. sizin paylaşılmasına dair görüşünüz varsa benim de aksi yönde görüşüm var.